marți, 14 august 2012

[2] To my Crush


Draga Necunoscut,

Nu e ca si cum nu as fi avut pana acum un astfel de interes romantic si nu stiu la ce sa ma astept. Nu am fost chiar indragostita nebuneste si pasional, cum atatia alti adolescenti pretind, ci a fost un gen de iubire platonica dezvoltata dintr-o admiratie reciproca si conflicte copilaroase. Dar, in momentul de fata, nu mai am un interest romantic (simt ca mint putin, dar chiar vreau sa las tipul la care ma refer pentru o alta scrisoare).

Intelegi defapt ca inca te astept sa vii si sa ma faci sa uit de toti ceilalti dinaintea ta (ma rog, singurul, dar e irelevant). Te astept, stii? Ai face bine sa te grabesti, fiindca s-ar putea sa ma plictisesc incurand de asteptat, si nu ma voi mai uita in jur, nu te voi mai cauta.

Un interes romantic nu este neaparat dragoste. Te pot numi o viitoare pasiune, care se va transforma in dragoste sau nu. Din nou, cred ca sunt cam prea tanara pentru asa ceva. Voi astepta inca ceva timp inainte sa incep sa privesc in jur, ca sa iti dau indeajuns timp sa ajungi la mine. Dar daca timpul trece si tu inca nu ai venit, afla, domnule, ca e numai vina ta.

Poate a ta,

Necunoscuta


***

Letter #1: To My Best Friend

Letter #3: To My Parents

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu